Які теми для розмови цікавіші для дівчат
|
|
JunK | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:17 | Сообщение # 1 |
Admin
Група: Адміни
Статус: Offline
| Ну думаю про косметику....про дом2....
хто хто я інколи псих інколи потвора інколи янгол інколи ніхто я
|
|
| |
Feanor | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:21 | Сообщение # 2 |
Почётный
| Quote (JunK) про косметику....про дом2.... нах таких дівчат)) таких тільки Їпа*ти можна, говорити з ними не потрібно...))
Ви демократ?—Ні. Як, невже Ви монархіст?—Ні. Конституціоналіст?—Борони Боже! Ну, значить, Ви аристократ.—Зовсім ні! Тоді Ви бажаєте створення коаліційного уряду?—Ще раз ні! Так хто ж Ви нарешті?—Я анархіст!
|
|
| |
Lacrimosa2008 | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:15 | Сообщение # 3 |
Гостик
Група: Перевірені
| Я з Feanorom згоден +
Ні це не я !!!
|
|
| |
PaperTiger | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 22:24 | Сообщение # 4 |
Байбак Мутант
| Я веду темы которие мне нравятся или подобные у собеседницы, а асли ей, не нравится то кто виноват что она "дура набитая" и пусть валит на....... (грубовато немного)
|
|
| |
Жесть | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 00:30 | Сообщение # 5 |
Почётный
| вас надо...номрально.... Quote Я веду темы которие мне нравятся или подобные у собеседницы, +100
|
|
| |
niuska | Дата: Понеділок, 19.05.2008, 17:46 | Сообщение # 6 |
Юзер
Група: Користувачі
| Quote (Жесть) вас надо...номрально.... +1 Вам походу одна такая встретилась(с дои-2 и косметикой)так вы о всех так говорите!Не знаю как кому,но мне легче завести разговор с парнем чем с девушкой -больше общих тем,но естественно не с тупим!
|
|
| |
Жесть | Дата: Вівторок, 20.05.2008, 16:17 | Сообщение # 7 |
Почётный
| niuska, вот именно,видимо пацанам сайта больше одной девушки и не снилось каторые тока и смотрят свой дом2)) всегда предпочитала мужскую кампанию изза того што больше общих тем у меня с ними чем с большенством Ж))
|
|
| |
Oleksa | Дата: Середа, 28.05.2008, 14:29 | Сообщение # 8 |
Група: Видалені
| не знаю на які теми але вони дивні їм завжди мало кожен день з нею бачишся і маєш ще говорити з нею по телефону до пізньої ночі але вона все одно каже що ти приділяєш їй мало уваги.
|
|
| |
SIRIUS=) | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 02:53 | Сообщение # 9 |
Депресивный псих
| Quote (Жесть) пацанам сайта больше одной девушки и не снилось не розписуйтесь за всіх))) Від дому2 мну взагалі верне.... Quote (Oleksa) не знаю на які теми але вони дивні їм завжди мало кожен день з нею бачишся і маєш ще говорити з нею по телефону до пізньої ночі але вона все одно каже що ти приділяєш їй мало уваги. Ти не правильно робиш)) треба так щоб перша порція безплатно а все інше..... при зустрічі.....) головне правильно себе подати) Quote (Feanor) тільки Їпа*ти можна НЕЕЕа всеодно як не як а експіріенс...... вчіться розмовляти з дівчатами..... не одразу ж космонавтами стають - все приходить з опитом) приміром навіть якщо і так то можна ще годинами говорити про одні її нігті.....))
Жизнь измеряется не количеством сделаных вдохов,а количеством моментов,когда от счастья захватывает дух....
|
|
| |
Oleksa | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 09:43 | Сообщение # 10 |
| SIRIUS=), а ти що великий знавець дівчат?
|
|
| |
Жесть | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 13:08 | Сообщение # 11 |
Почётный
| Oleksa, спец
|
|
| |
SIRIUS=) | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:03 | Сообщение # 12 |
Депресивный псих
| Oleksa,
Жизнь измеряется не количеством сделаных вдохов,а количеством моментов,когда от счастья захватывает дух....
|
|
| |
Oleksa | Дата: Субота, 05.07.2008, 18:10 | Сообщение # 13 |
| Жесть, SIRIUS=), нах... Спец а що?
|
|
| |
SIRIUS=) | Дата: Четвер, 10.07.2008, 20:39 | Сообщение # 14 |
Депресивный псих
| Oleksa, Слухай... За красиве слывце тебе дівчата поважатимуть ще більше, не треба тут показувати свою культуру... Я ніколи і ніде не казав що я спец. Я НЕ МАЧО. І в одночас я не буду цього заперечувати, тому що не одна Жесть так думає. Якщо ти вгадаєш скільки в мене було дівчат - дадуть оскара. Всі дівчата які зі мною були залишились тільки приємного враження про мене. Хоча одна мені призналась.... "Ты конечно же сволочь.... но Я тебя Люблю!!!" Я просто їх розумію. Це все ж не просто так з неба береться. Не одразу ж в космонавти беруть? завжди починаєш з маленького. Да і.... ну скажи.. тобі дуже весело самому сидіти дома за оцим самим екраном коли ти міг би приємно проводити час з дівчиною?
|
|
| |
No_Joanna | Дата: П`ятниця, 02.01.2009, 22:27 | Сообщение # 15 |
Гостик
Група: Користувачі
| любая нормальная девушка общается с подругами про косметику...в основном не из-за большого интереса, а потому что .... ну надо же про это говорить, все же красятся...посоветоваться и т.д. и если есть такие классные девушки, которые ненавидят темы про косметику и всякие там Дом-2, не значит, что она интересная, умная и образованая... по теме: мало с каким парнем сейчас поговоришь на те темы, которые мне интересны...потому что практически никто ничего не читает, максимум фэнтэзи...аррррр как же это ужасно:,(
***She Wants the Battle, but Now Comes the Fear***
|
|
| |
SIRIUS=) | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 03:16 | Сообщение # 16 |
Депресивный псих
| йопр.... я прочитав свой пост і ....... хм...... враження шо капець. Це не я.......... і взагалі... я писав це пів року назад. за пв року так змінитися........ бррррр......
|
|
| |
JunK | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 13:11 | Сообщение # 17 |
Admin
| Quote (PaperTiger) Я веду темы которие мне нравятся или подобные у собеседницы, а асли ей, не нравится то кто виноват что она "дура набитая" и пусть валит на....... (грубовато немного) да Саня апевно мало таких дівчат які люблять лінейдж але ти знайдеш ту одну(Не ображайся)
|
|
| |
JunK | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 13:13 | Сообщение # 18 |
Admin
| Quote (No_Joanna) по теме: мало с каким парнем сейчас поговоришь на те темы, которые мне интересны...потому что практически никто ничего не читает, максимум фэнтэзи...аррррр как же это ужасно:,( сьворюй теми будем говорити про що ти любиш говорити?
|
|
| |
Biohazard | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 16:19 | Сообщение # 19 |
Лейтенант
Група: Модератори
| Quote (SIRIUS=)) головне правильно себе подати) на 100% згідний))) посмішка при цьому обов"язкова)))))
|
|
| |
JunK | Дата: Вівторок, 03.02.2009, 17:50 | Сообщение # 20 |
Admin
| Мій висновок якщо дівчина хороша вам знайдеться тема для розмови....
|
|
| |