Алкоголь
|
|
Feanor | Дата: П`ятниця, 23.05.2008, 14:57 | Сообщение # 1 |
Почётный
Група: Адміни
Статус: Offline
| Алкоголь:Пифо, вино, водка і т.д - що таке для вас алкоголь і чи потрібний він взагалі?
Ви демократ?—Ні. Як, невже Ви монархіст?—Ні. Конституціоналіст?—Борони Боже! Ну, значить, Ви аристократ.—Зовсім ні! Тоді Ви бажаєте створення коаліційного уряду?—Ще раз ні! Так хто ж Ви нарешті?—Я анархіст!
|
|
| |
Oleksa | Дата: П`ятниця, 23.05.2008, 16:30 | Сообщение # 2 |
Група: Видалені
| так без нього можна прожити і веселитись теж можна я й не знаю для чого він але стан алкогольного сп'яніння це прикольно.
|
|
| |
SeMRX | Дата: Субота, 24.05.2008, 17:34 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Мо;на сказати, що алкоголь це легкий спосіб зміни насторю і поведінки, варіацій на цю тему може бути безліч, все залежить від саммої людини та її темпераменту. Для мене він пофіг, що з ним, що без можна жити і веселитись. Але часто він набирає чисто такий символічний облік, там друзі збираються і йдуть кудись на пиво, тож він таки ще виконує і в деякій мірі комунікативну функцію між людьми. Правий я чи не правий на цю тему, я не знаю, але це моя дука...... P.S. Викладайте свої думки на цей рахунок
|
|
| |
JunK | Дата: Неділя, 25.05.2008, 20:57 | Сообщение # 4 |
Admin
| Так Емо ти правий але алкоголъ для мене це один з способів втікти з цъго світу і зАНУритисъ в свій власний в якому нема місця негативному
хто хто я інколи псих інколи потвора інколи янгол інколи ніхто я
|
|
| |
Iren13 | Дата: Понеділок, 26.05.2008, 20:00 | Сообщение # 5 |
Юзер
Група: Користувачі
| Алкоголь,якщо ним не зловживати, робить наше життя більш веселим і цікавим
|
|
| |
PaperTiger | Дата: Четвер, 29.05.2008, 14:22 | Сообщение # 6 |
Байбак Мутант
Група: Перевірені
| Алкоголь для тех кто нехочет (или не может) смотреть на этот мир втрезвую, даже если ты пьёш с друзьями чисто символически.
|
|
| |
JunK | Дата: Четвер, 29.05.2008, 15:19 | Сообщение # 7 |
Admin
| Якщо на цей світ дивитисъ постійно трезвим поглядом можНа с ро3уму 3ійті стіки в нъому негативу
хто хто я інколи псих інколи потвора інколи янгол інколи ніхто я
|
|
| |
Жесть | Дата: Четвер, 29.05.2008, 21:09 | Сообщение # 8 |
Почётный
| PaperTiger,можэт просто хочеться поднять им настроение а не нажираться,или видимо ты не видишь меры просто выпить или переборщить с этим! я думаю што если б нек было алкоголя то нечего катастрофичного не поизошло,если пью то тока в кампании и тока што то на подобии нваливки и ром колы ))))))))
|
|
| |
Oleksa | Дата: П`ятниця, 30.05.2008, 13:43 | Сообщение # 9 |
Група: Видалені
| потрібно хоч колись розслабитись але не зловживайте!а то .... Погано буде.
|
|
| |
SIRIUS=) | Дата: Понеділок, 02.06.2008, 17:58 | Сообщение # 10 |
Депресивный псих
| Алкоголь - коли ти щасливий він множить твоє щастя в двічі. Якщо ж в тебе горе то горе множиться......
Жизнь измеряется не количеством сделаных вдохов,а количеством моментов,когда от счастья захватывает дух....
|
|
| |
лЯ_лЯ_лЯ__ыыы=) | Дата: Четвер, 31.07.2008, 01:48 | Сообщение # 11 |
Лейтенант
| бльоооо не говорите в моем присутствии слово алкоголь!!!!беее.....не могу уже.....тошнит даже от пива...хотя какое блин пиво?! Мой любимый напиток- шампанское....в последний раз сделала один глоток и бльоо..аж зтошнило....ппц....я вообще не знаю, что со мной...на сигареты точно такая же реакция, хотя курила почти 3 года как паровоз и даже не собиралась бросать!!мож кто-то обьяснит, что это такое со мной происходит?))
|
|
| |
Ангел_в_кедах | Дата: Четвер, 31.07.2008, 21:19 | Сообщение # 12 |
Подполковник
Група: Користувачі
| Я непью и как всегда получается Ника с Junkom пьяные,а я всегда трезвая получаюсь)))))
|
|
| |
лЯ_лЯ_лЯ__ыыы=) | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 00:01 | Сообщение # 13 |
Лейтенант
| Ангел_в_кедах, ну теперь мы с тобой вместе будем не пить))ыыыыы
|
|
| |
Ангел_в_кедах | Дата: П`ятниця, 01.08.2008, 15:46 | Сообщение # 14 |